Huisstijl ontwerp | Bouwmatch

De huisstijl van Bouwmatch komt geheel voort uit het logo ontwerp dat is gemaakt. De klant vroeg om een strak, fris en herkenbaar beeld bij de huisstijl. Wij denken daarom ook dat alles mooi in het geheel past en dat Bouwmatch veel klanten zal aantrekken met hun frisse look.

Logo ontwerp | Spiegelbeeld

Voor het logo ontwerp van Spiegelbeeld zijn we gaan kijken naar de manier waarop Spiegelbeeld over wilde komen. Zo kwamen we er na enkele sessies achter dat de basis minimalistisch en simpel moest blijven. Het beeldmerk wat uiteindelijk gebruikt is voor het logo was precies wat de klant voor ogen had. Het moest dan ook een herkenbaar beeld worden die bleef hangen bij haar huidige klanten, maar ook voor haar potentiele klanten.

De klant was uiteindelijk enorm tevreden met het eindresultaat omdat het ontwerp precies aansloot bij haar wensen.

Ga naar de website

Huisstijl ontwerp | jouwtrampoline.nl

Jouwtrampoline.nl had hun bedrijf net opgericht en wilde fris beginnen met een logo binnen hun branche. Blitsontwerp heeft wederom gekeken naar de wensen van de klant en uiteindelijk een strak doch speels logo ontworpen.

Nadat het logo goedgekeurd was zijn we doorgegaan met de totale huisstijl. Denk aan briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Het eindresultaat is iets waar Blitsontwerp trots op mag zijn. Een prachtige uitvoering van verschillende onderdelen die samen een sterk geheel vormen.

Ga naar de website

Webdesign | Closer2talent

Closer2Talent was een bedrijf dat al even actief is. Na verloop van tijd was de website dan ook toe aan een opknapbeurt. Blitsontwerp heeft daarom een volledig nieuw ontwerp gemaakt en gerealiseerd voor Closer2Talent.

De site oogt fris, werkt snel en prettig. Closer2Talent was daarom ook erg te spreken van het totaalplaatje. Het past precies binnen het huidige concept en manier van werken.

Ga naar de website

Logo ontwerp | Webdesign | I-Kwadraat

I-Kwadraat begon als startende onderneming en was nog op zoek naar een passend logo wat paste bij hun creatieve naam. Blitsontwerp was hiervoor de jusite schakel. Samen met de klant hebben we gekeken naar de wensen en eisen voor het concept.

Het eindresultaat laat een sterk beeld achter waar kleuren en vormen samen komen. Dat was dan ook de reactie die Blitsontwerp terug kreeg op de concepten. Wij zijn daarom trots op dit resultaat en natuurlijk op de lovende woorden van I-Kwadraat zelf.

Ga naar de website

Logo ontwerp | Jenneke de Bever Controlling

Blitsontwerp werd benadert door Jenneke de Bever voor het creƫren van een passend logo voor haar onderneming. Haar idee was om te laten zien wat ze nou precies deed. Dit hoefde niet in een opslag zichtbaar te zijn, maar het beeld moest niet te veel afwijken van haar naam.

Uiteindelijk heeft Blitsontwerp een logo ontworpen waarbij de naam wordt ondersteund door een abstract beeld van een oog. Jenneke de Bever heeft als werkzaamheden namelijk het opereren als financieel adviseur. Het logo straalt dit precies uit en oogt nog eens fris en strak met een kleine creatieve twist.

Webdesign | Eetcafe Janssen & Janssen

Janssen & Janssen is een eetcafe wat al tientallen jaren bekend staat als een gezellige horecagelegenheid waarbij het pand, personeel en werkwijze warmte uitstraalt.

Het enige wat ontbrak was een website vna deze tijd. Hier kon Blitsontwerp haar creatieve geest op los laten. Dit is dan uiteindelijk gebeurd met een simpel maar strak ontwerp die warmte en gezelligheid uitstraalt.

Janssen & Janssen was erg tevreden met het uiteindelijke resultaat. Wij hopen daarom ook dat de klanten langs blijven gaan bij dit gezellige eetcafe.

Ga naar de website

Flyer ontwerp | ContourdeTwern

ContourdeTwern benaderde Blitsontwerp voor het ontwerpen van een folder voor een van hun evenementen. Het idee achter de flyer was simpel. Laat zien wat mensen deze dag kunnen beleven.

Doormiddel van complementaire kleuren zorgt het ontwerp van de flyer er voor dat de aandacht direct op de informatie valt.

Logo ontwerp | Martine Hubert Interieuradvies

Als startende interieuradviseur wil je een goede indruk achter laten. Zo dacht Martine Hubert natuurlijk ook. Zij kwam uiteindelijk bij Blitsontwerp terecht voor het omzetten van haar wensen in een bruikbaar concept.

Het logo laat de creatieve kijk van haar vakgebied zien. Door het gebruik van een kleur oogt het logo minimalistisch maar wel sterk doordat het beeldmerk toch erg opvalt.

De zwaluw staat voor "geluk" en "trouw". Dit is dan ook wat haar bedrijf uit moet stralen. En Blitsontwerp is er van overtuigd dat het logo voor zich spreekt.

Heeft u een vraag? Kom in contact met ons.

Wij helpen u graag.

Copyright © 2018 Blitsontwerp | Alle rechten voorbehouden.