Gebruik maken van een van onze diensten, hoe werkt het?

Wanneer u door ons een logo wilt laten ontwerpen, vragen we u vriendelijk om het online bestelformulier in te vullen. Op dit formulier kunt u naast uw persoons- en bedrijfsgegevens ook eventuele wensen en/of eisen omtrent het logo vermelden. Denk aan kleur en/of stijl. Nadat wij het formulier hebben ontvangen, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. U krijgt meestal binnen 3 werkdagen de eerste concepten toegestuurd. Mocht dit echter niet lukken, dan zullen we u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen.


Gedurende de ontwerp- en ontwikkelfase kunt u de aangeleverde concepten van feedback voorzien. In dit proces heeft u altijd recht op 10 revisierondes. Kortom we ontwerpen door tot u helemaal tevreden bent met het uiteindelijke logo.

Als de keuze voor een logo definitief is, gaan wij de opdracht voor u afronden. U ontvangt van ons de factuur via e-mail en na betaling van deze factuur zult u binnen 1 werkdag alle bronbestanden op hoge resolutie per e-mail toegestuurd krijgen.


Prijzen

Aangezien we per opdracht maatwerk leveren is het lastig om een vaste prijs vast te stellen. Daarom gaan we van te voren met u in overleg zodat u precies weet wat het ontwerpen van een bepaald product u gaat kosten. Zo komt u niet voor verassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Dat is een garantie die wij u leveren!


Aanlevering bestanden

Wanneer uw opdracht volledig is afgerond krijgt u van ons de bronbestanden. Standaard leveren wij alle bronbestanden op zodat u alles bij de hand heeft voor bijvoorbeeld de drukker. Zo heeft u nog eens volledig recht over uw product. Het opleveren van deze bestanden gebeurt altijd in hoge resolutie. Wilt u een afwijkend formaat, dan kunt u altijd contact opnemen.


Heeft u een vraag? Kom in contact met ons.

Wij helpen u graag.

Copyright © 2018 Blitsontwerp | Alle rechten voorbehouden.